EXPERIENCIAS

Author Picture
Nerea & Raul Les Cols, Olot Web

El primer contacte amb la Irene va ser a través de la seva web. Ja havia mirat desenes de fotògrafs però les seves fotos són d'aquelles que t'agraden no només per la tècnica sinó per quelcom més que no tothom té, una sensibilitat especial. I això era justament el que estàvem cercant. Vam decidir conèixer-la per parlar de les condicions i veure si ens sentíem a gust amb ella. Des del primer moment vam sentir feeling amb ella. Ens va transmetre confiança perquè té molt clara la seva forma de treballar i a la vegada sap escoltar-te per saber què és important per a tu i que això quedi reflectit al seu treball. Arribat el gran dia ens va demostrar que vam escollir molt bé. No va parar de fer fotos i en molts moments semblava que no hi era; d'aquesta manera les fotos van sortir molt naturals, justament el que nosaltres volíem. Vam tenir la mala sort de patir una forta tempesta el dia del casament i jo no confiava en que hi haurien gaire fotos boniques, però la veritat és que quan ens va entregar les fotos vaig estar molt sorpresa de veure el profit que en va saber treure en un dia tan complicat per a fer fotos. Per tal d'aconseguir-ho va acabar sense sabates sota la pluja, detall que demostra la implicació amb la seva feina. Les fotografies són un record per a tota la vida i nosaltres en tenim un de preciós. Gràcies, Irene.

Author Picture
Marilo&Lluís Masia La Palma, Girona Web

Sabíem poqueta cosa de la feina de la Irene i d'en Narcís, però quan ens vam trobar abans de la boda, vam veure que els agradava l'espontaneïtat i la naturalitat, i això anava molt amb nosaltres. I així va ser el resultat final. El que es veu a les fotos és tal i com ho vam viure i sentir.

Author Picture
Núria & Maite Mas Terrats, Pontós Web

"Un beso, una mirada, una sonrisa, escalofrío, gallina de piel...mil emociones y tres objetivos.
Atentos, originales, expertos y muy profesionales. Un equipo a la altura del mejor de nuestros días. Recuerdo imborrable. Amistad para siempre"
Maite

Vam conèixer a la Irene (part femenina de laguait) de casualitat i sense dir-nos pràcticament res vam saber que seria ella. Ella la que des dels seus ulls clars sabria captar l'essència d'allò que significava la nostra boda. La veritat és que no ens va caldre preguntar massa què feia, ni com, les "fotos de caps tallats" ens van ensenyar detalls que habitualment ni es veuen.
Treballar tant amb ella com amb el Narcís és fàcil, emocionant...Et condueixen per un viatge que et porta a descobrir-te a mesura que et vas mostrant davant de la cámara.
Una meravella, una emoció darrera l'altra, somriures, llàgrimes i paraules que es veuen a cadascuna de les seves obres d'art.
Mil gràcies,

Núria

Author Picture
Aude & Raül Can Sans Fellines, Girona Web

Ya hace tiempo que nos conocíamos con Irene y sabíamos que su trabajo nos gustaba así que nos quedaba claro quién iba a sacar las fotos para nuestro Fiestorrio. La espontaneidad y alegría de su trabajo pegaban perfectamente con el ambiente que querríamos dar a este gran día y durante la sesión de fotos en pareja ha sabido hacernos reír y relajarnos para llegar a tener fotos que nos representan de verdad sin posas forzadas ni media sonrisas

¡Gracias por vuestro trabajo!

Author Picture
Paola & Ale Mas Ventós, Barcelona Web

Trabajar con Irene y Narcís ha sido una maravillosa experiencia. Buscábamos un fotógrafo que vaya más allá de los efectos y los retoques, que capte nuestra esencia; y con ellos lo encontramos. El apoyo profesional que nos brindó durante el preboda y la boda fue muy bueno y ha sido siempre flexible para adaptarse a lo que queríamos.

error: Contenido protegido :-)